Tällä sivustolla on rajoitettu tuki käyttämällesi selaimelle. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen, Edgeen, Firefoxiin tai Safariin.

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille ✨

Nobe Beauty on nyt Godies - uusi nimi, entistä parempi verkkokauppa!

Nobe Beauty on nyt Godies - uusi nimi, entistä parempi verkkokauppa!

Kauneuden verkkokauppa Nobe Beauty koki muodonmuutoksen, ja on nykyään Godies. Fresh! Miksi muutos tehtiin ja mitä tämä tarkoittaa sinulle? 

Lyhyesti / TLDR: Halusimme luoda entistäkin toimivamman verkkokaupan, joka tarjoaa laajemman valikoiman kauneusherkkuja, ja vastaa paremmin teidän toiveisiinne. Siitä on uusi Godies tehty! 

Godies on edelleen kotimainen kauneuden verkkokauppa, josta löydät trendaavat tärpit ja bestsellerit niin meikkiin, ihonhoitoon kuin hiuksille. Järjestämme myös pop-up-tapahtumia, joissa pääset tekemään ostoksia paikan päällä. Kaikki mitä voit tarvita kauneudenhoitoon - löydät sen todennäköisesti meiltä!

Godies - yhdessä luotu kauneuden aarreaitta 🍬🍭

Uudistus tuo paremmin esille sen hyvän fiiliksen, jota haluamme välittää. Godies viittaa leikkisästi karkkimaisen houkuttelevaan valikoimaan, joka päivittyy säännöllisesti ja sisältää monia vain meiltä saatavia brändejä. 

Godies ei toki ole vain verkkokauppa, vaan yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennettu kauneuden yhteisö. Meillä inspiroidutaan, kokeillaan uutta ja luodaan trendejä - tervetuloa Godiesin matkaan!

Entistä sujuvampi shoppailukokemus 🛒 

Verkkokauppamme freesauksen tärkein tavoite oli parantaa asiakaskokemusta. Nyt käytössäsi on monia toivomianne ominaisuuksia, kuten toivelista, selkeämpi tuoteselaus ja sujuvampi navigaatio.

Monet Godiesin brändeistä on valittu juuri teidän toiveidenne perusteella, ja jatkamme kuuntelemista herkällä korvalla. Lähetä meille tuotetoiveita vaikkapa Instagramin yksityisviestillä tai sähköpostitse asiakaspalvelu@godies.fi

Seuraa meitä somessa uudella tilillä @godies.fi ja jaa oma tyylisi tunnisteella #godies - voimme jakaa sen kanavissamme inspiraatioksi muille!

Nopeat faktat 👇

  • Vanhan Noben asiakkaana sinun ei tarvitse tehdä muutoksia tilillesi. Asiakastietosi ja uutiskirjeen tilaus siirtyvät automaattisesti Godiesiin.
  • Tilaamalla uutiskirjeen sivun alareunasta saat eksklusiivisia etuja ja kuulet ensimmäisenä uutuuksista.
  • Uusia jännittäviä brändejä on tulossa - pysythän kuulolla!
  • Nykyiset suosikkibrändisi säilyvät valikoimassamme.
  • Sometilimme siirtyvät Godiesin nimen alle.
  • Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä sähköpostitse: asiakaspalvelu@godies.fi.

 

Alennuskoodit syötetään kassalla

Ostoskori

Onnittelut! Tilauksesi on oikeutettu ilmaiseen toimitukseen Olet €50 päässä ilmaisesta toimituksesta.
Ei enää tuotteita ostettavissa